Meldt je nu aan als ondernemer

Ga direct aan de slag en profiteer van alle voordelen.

OnlineReserveren.nl is opgericht door en voor ondernemers. Het idee is simpel; een platform waar boekingen, reserveringen en vouchers op een snelle en simpele manier gecreëerd kunnen worden en waarbij de opbrengst grotendeels gaat naar de ondernemer, in tegenstelling tot andere platforms die vaak hoge transactie fee’s rekenen en allerlei zaken verplicht stellen.

U kunt meerdere vestigingen of zelfs meerdere area’s aanmaken, denk bijvoorbeeld aan een restaurant binnen en een terras buiten. Per area kunt u separate vouchers aanmaken en prijzen zelf bepalen. Zo zorgt u ervoor dat een no show, toch opbrengsten met zich meebrengt.

Uitkeringen vinden rechtstreeks aan u plaats, OnlineReserveren.nl heeft hiervoor een overeenkomst met Mollie gesloten die rechtstreeks aan u uitbetaalt (wij zitten hier dus niet tussen), u geeft zelf aan of u dagelijks of bijvoorbeeld wekelijks uw uitbetalingen wil laten plaats vinden.

De laatste tijd zijn grote internationale partijen negatief in het nieuws gekomen vanwege torenhoge tarieven en condities. Precies de reden waarom wij onlinereserveren.nl zijn gestart, een flexibel platform met lage service fee’s en alle vrijheid voor u.

Verder zorgt OnlineReserveren.nl dat u met mede ondernemers een ‘reis’ kan samenstellen waarbij bijvoorbeeld een bezoek aan museum gecombineerd wordt met een lekkere lunch en de nacht wordt doorgebracht in een hotel.

 

aanmeldenondernemers